Kosten

De kosten voor de therapeutische begeleidings-tool “Samen krachtig op pad” bedragen €165,- (exclusief 21% BTW en verzendkosten).

Bestellen en betalen

Om te bestellen kan je het bestelformulier invullen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Hiermee geef je ook aan dat je als psychosociale professional werkzaam bent. Daarna ontvang je een mail met een factuur. Als de factuur betaald is (bijvoorbeeld middels de iDeal-link in de factuur) zal de tool (aangetekend) opgestuurd worden. Dit brengt extra kosten met zich mee. Ophalen bij de praktijk in overleg over tijd en datum kan ook zonder extra kosten.

Indien je de tool namens een stichting wilt bestellen, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. De stichting gaat dan akkoord met de gestelde voorwaarden en zorgt er voor dat de tool onder begeleiding van een psychosociale professional(s) wordt ingezet. De tool is niet bestemd voor particulieren.

Het bestelformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.