Inschrijven voor de training

De tool wordt geleverd met een uitgebreide gebruikershandleiding. 

Aanvullend op deze handleiding is er voor professionals die de tool hebben aangeschaft de mogelijkheid om een verdiepende training te volgen. Tijdens de training leer je als verdieping op de handleiding hoe je de verschillende onderdelen op diverse manieren (los) kan inzetten. Daarnaast wordt tijdens de trainingsdag de tool, het werken met de tool en aanvullende, extra werkvormen uitgelegd en gaan we samen aan de slag. Met elkaar oefenen en van elkaar leren! Daarnaast ontvang je bij het volgen van de training een aanvullende handleiding met diverse, extra werkvormen en bijbehorende werkbladen.

Naast de trainingen in het gebruik van de tool die via Samen krachtig op pad worden aangeboden, verzorgt Kei-JIJ ook workshops in samenwerking met andere instituten. Geïnteresseerden die een training eerder en/of buiten Opleidingen Land van Rouw om willen volgen kunnen het onderstaande contactformulier invullen. Bij voldoende animo zal er een training worden ingepland. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen voor vragen over een individuele training / training op maat of voor in-company trainingen.

Accreditatie voor deelname aan de 1 daagse training ‘Samen krachtig op pad’ is bij het SKJ goedgekeurd voor 7 punten onder ID nummer SKJ212925 en bij het SKB met 14 SBU/ 0,5 EC’s.

 

Inschrijffomrulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.